badkamers & sanitair
 
Imagebadkamers & sanitair

De badkamer wordt hoe langer hoe meer de ruimte bij uitstek om tot rust te komen. Een eenvoudige douche of badkuip kan al wonderen doen, maar in een sauna, luxebad en -douche bereikt het relaxen een absoluut summum!

Een badkamer inrichten levert vaak grote hoofdbrekers op. Hoe krijg je die grote objecten, zoals een bad, een douche en een wastafel, sfeervol ingericht in een klein vertrek? Om dat voor elkaar te krijgen is ervaring, innovatie en creativiteit vereist. Menno Keizer staat u graag bij in de voorbereiding en geeft u volledig advies! Voorbereiding is per slot van rekening dè sleutel tot een succesvolle en sfeervolle badkamer!

Ook wat de installatie van uw badkamer en sanitair aangaat, kunt u op de expertise van Menno Keizer Technische Installaties rekenen. Kwaliteit, creativiteit, innovatie en de gewenste sfeer op een paar vierkante meter!

Soeverein in maatwerk!

Voor verdere bedrijfsinformatie, het vragen van advies of het aanvragen van een offerte kunt u hier de antwoordkaart invullen. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 
[ terug ]


  Spanjaardslaan 17 | 8917 AK leeuwarden | t 058-2152529 | f 058-8448776 | m 06-52073146